Bogholder til bogføring i Køge, Ringsted og Roskilde

Uddannet bogholder med stor erfaring inden for regnskab og bogføring

Jeg står klar til at hjælpe dig og din virksomhed, når du står op mangler en bogholder i Roskilde og Køge. Mange ejere af små og mellemstore virksomheder oplever, at regnskab, økonomistyring og administrative opgaver stjæler kostbar tid fra virksomhedens kerneopgaver. Derfor sker det ofte, at bogføringen halter bagud, at fakturaerne ikke bliver sendt afsted, at indberetningen af moms igen og igen kommer ubelejligt.

bROhammer Finans står klar til at hjælpe dig med netop de opgaver, du har brug for assistance til – hvad enten det er bogholderi, kreditorstyring, debitorstyring, dialog med kunder og leverandører. Jeg hjælper med alle opgaver indenfor regnskab og økonomistyring.

Bogholderi

Bogføring er en fast opgave i virksomhedens regnskab. Opgaven er tidskrævende og vigtig. Bogføring sikrer dig overblik over din virksomheds økonomi, men derudover er korrekt bogføring også dokumentationen for din virksomheds aktiviteter.

Kreditorstyring

Kreditorerne er dem, du eller din virksomhed skylder penge. Manglende betalinger og regninger, der har overskredet betalingsfristen er ligeså rentabelt som at smide penge ud af vinduet. Det eneste du opnår ved at vente med at betale er, at du bliver pålagt renter og rykkergebyrer.

Lad os sige det som det er. At holde styr på regninger og betalingsfrister er tidskrævende arbejde – og helt ærligt vil du ikke hellere gøre det, du er bedst til? Nemlig at drifte og skabe vækst i din virksomhed. Gennem kreditorstyring sørger jeg for, at din virksomheds regninger bliver betalt til tiden, så du undgår ekstra udgifter. Jeg sørger for løbende afstemninger og klargøring af betalinger.

Kontakt mig på telefon 22 18 00 06 eller på mail gitte@brobiss.dk for at høre mere.