Min profil som bogholder

Bag bROhammer finans står jeg, Gitte Brohammer. Jeg er uddannet bogholder og har gennem 20 år arbejdet professionelt med bogføring og økonomi. Min erfaring har jeg fra både små og mellemstore virksomheder. Efter mange år som lønmodtager besluttede jeg mig i 2017 for at etablere bROhammer finans.

Bogholder med brede kompetencer

Bag bROhammer finans står jeg, Gitte Brohammer. Jeg er uddannet bogholder og har gennem 19 år arbejdet professionelt med bogføring og økonomi. Jeg har erfaring med dette fra både små og mellemstore virksomheder. Mine kompetencer er stærke og favner bredt. Jeg har løst opgaver indenfor forskellige brancher og inden for en bred vifte af opgaver. Dog er der nogle brancher, jeg har et indgående kendskab til: Håndværkerbranchen, detail-, salg og servicebranchen samt underholdningsbranchen.

Jeg er vant til at samarbejde og indgå dialog, og jeg evner at kommunikere på alle niveauer i en organisation samt med eksterne samarbejdspartnere og kunder.

Erfaring i forskellige økonomi/lønsystemer har jeg også: C5, E-conomic, Danløn samt online systemer. Jeg hilser altid nye systemer velkommen. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis det system, du arbejder i ikke er nævnt her. Jeg er stor fortaler for digitale løsninger, da jeg kan konstatere, at de sparer tid, ressourcer og mange penge for mine kunder.

Læs mere om hvad jeg tilbyder af services.

Mine værdier og arbejdsmåder

Et godt samarbejde for mig bygger på troværdighed og kemi mellem min kunde og jeg. Mit engagement i opgaverne er 100 procent. Jeg har blik for helheden men uden at glemme detaljerne – og jeg sætter en ære i, at alt stemmer.

På baggrund af mine mere end 20 års erfaring tilbyder jeg gerne min faglige vurdering på, hvordan man kan påvirke og optimere de interne processer.